Juldagen

20131225-180233.jpg

20131225-201047.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Passande nog fick min pappa, brevbäraren ni vet, ett gym av oss systrar i julklapp. Så ett tidigare förråd är nu början på ett hemmagym i barndomshemmet. Tessan och jag har naturligtvis inte kunnat hålla oss från att inviga detta. Ett pass med skivstång, lättare vikter och färre repetitioner, utgjorde dagens träning. Marklyft, rodd, drag till hakan, militärpress, knäböj och goodmorning. 10 reps av varje övning (utan vila emellan) i fyra varv. 10 burpees mellan varje varv. Avslutade med tre övningar för mage/core. Snabbt, kul och jobbigt.

Utöver denna styrkesession har det blivit massor av tid kring köksbordet med alla systrar, barn, svågrar mm., där det diskuterats stort och smått. Vad var bäst under 2013, vad ska lillasysters bebis heta (leverans i mars),vilken tid är bäst att springa imorgon osv. Tänt ljus, skrattat och gråtit vid farmors grav, ätit kyckling med fetaost och pesto till middag, promenerat på mjuka skogsstigar med sambon. Ja, tagit det lugnt helt enkelt.

Imorgon ska järngänget iväg till Hökensås, ett fint springområde utanför Tidaholm för att springa fina terrängspår. Längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>