Julafton

Började med 30 km morgonlöpning. Mörkt och lite ruggigt. Pannlampa, varm choklad och glada miner underlättade dock de första stolpiga stegen. Som så många gånger förr bestod sällskapet av sambon, syrran och svågern. Blev en runda på varierat underlag: asfalt, grusväg och mjuka skogsstigar. ÄLSKAR att starta julafton på det här viset. Julmaten sitter dessutom som en smäck efteråt.

Och idag bjöds det julmat som smakade barndom. Nostalgi och en massa minnen som fladdrar förbi. Särskilt minnen från alla underbara stunder med min farmor som lagade fantastisk mat med den största omsorg och kärlek. Saknar dig så mycket farmor.

Tomte, glögg, pepparkakor, julgodis och fiiiina julklappar (tack Henric!). Och nu: gröt, skinkmacka och Karl-Bertil Jonssons jul: bäst på julafton, enligt mig. Pappa är brevis, liksom jag under åtta års tid. Lägg därtill att jag sympatiserar med budskapet och mår så gott av att ge bort presenter till glada mottagare, så förstår ni att Karl-Bertil är en idol :-)

20131224-190852.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20131224-201825.jpg20131224-201759.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Comments

 1. Härlig start på Julafton! God Jul

  • traningsguiden

   Verkligen! God Jul Jonas!

 2. sofia

  ser att även lillasyster snart bidrar till fler i familjen. Kul o God Jul

  • traningsguiden

   Ja, snart blir vi en till och barnen får en ny kusin. Hoppas att ni har haft/har en härlig jul! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>