Lördag stundar helgen till

Veckans lördagsgodis har bestått av gofrukost med mamma och svärmor, träning med Marcus, jullunch med sambon och supertrevlig middag med goda vännerna Lina och Peter och deras barn.

Dagens pass med Marcus blev riktigt bra. Stark i chins. Älskar känslan av att orka lyfta upp min egen kropp. Andra favoritövningar från dagens pass är axelrotation med vikt (se bilder nedan) och enarmsrodd i cable.

Hur tänker ni kring träning under stundande ledighet? Soffhäng, knäck och jansson är viktiga ingredienser i julfirandet. Viktigt dock att balansera upp med träning och ”bra mat”  för helheten och kvaliteten i återhämtningen som den här ledigheten åsyftar för många.20131222-003736.jpg

 

20131222-003743.jpg

20131222-003750.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>