Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting…

…nja inte riktigt sant. Men nästan. Jag är stel och seg och trött. Upplevelsebakis. Har rört mig minsta möjliga; att bära kettlebells in och ut hos kunder har inneburit tillräcklig utmaning denna dag. Så en riktigt vilosam vilodag med andra ord. Skönt! Imorgon hoppas jag på lite mer fysisk aktivitet. Benen behöver få lite ”genomströming” så planen är ett lättare återhämtningspass i löparspåret med efterföljande dynamisk stretch. Nu ska mina tunga ögonlock äntligen få stanna nere. Gonatt bloggen. Vi ses imorgon.

20131216-223108.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20131216-223118.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från passet igår. På plats och uppvärmd kl 09.00 dagen efter Tomtetåget. Allt går om man vill. Och jag ville träna ett sista tungt benpass med Johan innan han lämnar storstadslivet till förmån för bl.a. Slätta över jul. Stark var jag dessutom. Till skillnad från idag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>