Träningsvärk all over

 

 

Jag är drabbad av en förlamande träningsvärk i hela kroppen, värst är dock benen och framsida lår. Imorse när det var dags att gå ner för trappan och väcka barnen kunde jag bara inte ta mig ner. Fick gå baklänges och baxa mig utför. Helt galet. Knäböjen och bensparkarna från lördagens pass tog bevisligen där de skulle.

Eftersom jag hade en gymdejt bokad idag och som jag inte gärna ville avboka, fick det bli att träna – de i dagsläget enda fungerade kroppsdelarna – armarna. Så dagens träning utgjordes av tre övningar för biceps och dito för antagonisten triceps. Som vanligt avslutade jag med ett par bålövningar. Nu blir det helvila imorgon.

20130930-171335.jpg

 

20130930-171407.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>