Löpkursen: fartlek

 

20130929-140505.jpg

 

Löpcoach som var sugen på fart och spontanitet i det fina vädret. Vad passar då bättre än fartlek.

Kalla fakta: upp- och nedjogg. Löpskolning med explosivitetsövningar, 6 km total distans, 10 st intervaller av blandad längd och fart.

Känsla: vädrade förväntan och energi i luften redan på uppsnacket, fokus och närvaro under löpskolningen och därefter rejäla urladdningar under intervallerna. Fighting faces och frustanden avlöstes av leenden och glada tillrop. Det var många lättade och nöjda ansiktsuttryck som anades efter sista intervallen. Idag vågade vi utmana, vågade vi bli trötta. Och då kommer också belöningen – inte bara i form av sköna endorfiner – utan också av utveckling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>