28 kilometer och energipåfyllning deluxe

Precis som rubriken antyder tillryggalades igår 28 kilometer. Och det var ett ovanligt långpass på så vis att jag aldrig fick den där sköna löpkänslan som brukar infinna sig efter en stund in i passet. Istället kändes det ryckigt och orytmiskt. Inte jobbigt eller tungt. Bara långtråkigt och utan ”känsla”. Planen var hursomhelst att springa 28 km – och den planen fullföljdes. Ibland får man bara göra. Och det gjorde jag igår.

Energipåfyllningen efteråt var däremot världsklass. Igår hade nämligen min fina kollega och vän ställt till med stort födelsedagskalas. På plats fanns en kock som grillade massor av gott kött och läcker fisk. Till detta serverades utsökta tillbehör i form av sallader, såser och – inte minst – generösa mängder gott vin. Lägg därtill att tillställningen samlade en hel bunt trevliga och intressanta människor. Där har ni min gårdagskväll – man ska icke klaga! :-) Tack Viktoria och Joakim för en helt underbar kväll!

20130928-123308.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppklädd i klösiga byxor utan funktionsmaterial.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>