Slit&fläng…

…som resulterar i mycket bra och roliga saker. Idag har jag exempelvis varit i Kungsbacka, centrala Göteborg, Skatås, Frölunda, Valhalla IP (vid Ullevi) och i Billdal. Det blir helt klart en del flängande, packande, planerande, skjutsande och kånkande av träningsredskap, barn och väskor. Men jag älskar min mobila arbetsplats med den variation i arbetet och uppdragen som den innebär.

Dagarna rusar iväg och jag hänger med. Men ibland känns det som att tiden för att njuta av alltsammans inte riktigt finns. Det gör den ju, det räcker att jag kollar tillbaka några veckor i den här bloggen och ser flera inlägg på temat avkopplande semesterresor, löpturer, middagar osv. Trots detta kan jag känna att det borde finnas lite mer utrymme och energi för att njuta av vardagen i all dess enkelhet. Att njutandet och avkopplingen inte alltid måste planeras och styras upp i minsta detalj för att bli av. Jag gillar vardagar. Och gärna vardagar med jobb och andra förpliktelser MEN också med utrymme för njutning och avkoppling – om än bara en liten stund varje dag.

20130728-213447.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild tagen efter en spontan studsmattehoppning med barnen som slutade med att vi alla tjöt av skratt. Den tiden och energin finns inte till övers varje dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>