Dynamisk stretch, TRX och löpning = perfect match

Jag har flera klienter som jag tränar dels i gymet, dels i löparspåret. Idag hade jag lyckats boka in dessa efter varandra under en halvdagssession i Slottsskogen. Nivåerna på de tränande skiljer sig åt en hel del – men upplägget var detsamma för de PT-timmar som genomfördes under förmiddagen.trx

Först ut var dynamisk stretch med pinne, därefter följde löpskolning och uppjogg efterföljt av löpning med stopp för styrketräning i trx:en som jag hade knutit runt midjan. Ett superkul och effektivt ”alltiettpass”; rörlighet, kondition och styrka. Pröva vettja! Du behöver ju naturligtvis inte ha någon trx med dig ut på löpningen. En parkbänk, lekplats eller träd fungerar alldeles utmärkt för allehanda styrkeövningar såsom exempelvis dips, knäböj, chins etc.. Mellanrummen mellan stoppen var alltifrån 250 m – 1 000 m. För de mer rutinerade löparna var mellanrummen längre och farten högre; personlig träning helt enkelt :-)

20130828-224037.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag räknar hem en lyckad dag på jobbet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>