Fula men funktionella tåskydd

20130923-221944.jpg

Det här kan vara den fulaste bild som publicerats i den här bloggen. Men såhär ser alltså mina fötter ut – istoppade i strumpor och skor naturligtvis – när jag är ute och springer. Och de här skydden för trampdynan och utsida fot, ihop med tåseparerarna, gör att jag knappt märker av problemen med hallux valgus (”ihopväxta” tår). Så det blir att fortsätta med det här. Har investerat i större skor för att få plats med alla saker ska rymmas däri :-)

Idag fungerade skydden återigen alldeles utmärkt när jag avverkade en löptur innehållandes åtta backintervaller om ca 1 minut vardera. Och tametusan – idag gick det undan i backen. Kan det vara så att den goda formen är i antågande? Inte en dag försent i så fall!

 

 

2 Comments

  1. Caroline

    Håller med om att de inte ser så snygga ut, men väl så funktionella! Var har har du köpt dem? Jag är på jakt efter något liknande.

    /Caroline

    • traningsguiden

      Hej Caroline! Jag har köpt dem på Löp&Sko på Plantagegatan i Göteborg. Vet också att de har liknande på Apoteket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>