Löpkursen: mjölksyratålighetsträning med hjälp av kettlebells och intervaller

 

 

20130922-125659.jpg

 

Kettlebells i väntan på adepterna som är ute på uppjogg under ledning av co-worker Viktoria. Idag väntar 4 varv av svingar, sumosquat, utfall och skridskohopp efterföljt av en ca 1,5 minut lång maxlöpning. Finalen utgjordes av en gruppövning i intervallform.

20130922-125638.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kommer adepterna – förväntansfulla och laddade inför dagens utmaningar. Alla kämpade och slet. Åh, vad ni är grymma! Laddar redan för nästa drabbning på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>