Heldag med Miranda

20130830-210500.jpg

 

Isak och Miranda myser i soffan.

Vilken härlig dag. Så välbehövligt efter en riktigt stressig arbetsvecka (som ju numer inte slutar bara för att det är fredag). Långfrukost. Promenad. Långlunch. Kvalitetstid med barnen. Och det är inte bara jag som gillar att hänga med Miranda – barnen storgillar att busa och mysa med henne som verkar gilla det lika mycket :-).

Idag har således varit en mycket lugn dag och den rörelse som skett idag har i princip utgjorts av transport mellan de olika matstoppen och hämtning av barnen. Nu känner jag mig dock laddad för en helg med jobb (aningens för mycket), fotbollsturneringar, träning och vänner.

20130830-210517.jpg

Miranda agerar lekledare. Barnen tjuter av skratt.

20130830-210543.jpg

Två barn som blev mycket glada när Miranda hämtade upp dem efter skolan idag.

 

2 Comments

  1. <3 Tack för en fantastisk fredag!!

  2. traningsguiden

    Desamma! När ses vi igen?! Längtar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>