Gott&Blandat

20130827-205546.jpg

 

Dagen inleddes med jobb. På bilden är jag i Särö och tränar K – idag skapade jag ett litet utegym under några trädkronor. Först sprang vi en uppvärmningsrunda längs med havet varunder vi stannade till på en klippavsats och tränade med pinne, dvs. dynamisk stretch. Jobbdagen fortsatte sedan på samma härliga sätt med kunder i olika utemiljöer.20130827-205603.jpg

 

Målet är ju att hinna åtminstone några egna löprundor den här veckan – för husbehov och välmående. Och idag – trots att det tog emot när luckan väl uppstod i eftermiddags (trött, småstressad, småhungrig med stora tvätthögen på golvet och en jobbhög som inte heller minskar av sig själv). Hursomhelst – på med springskorna och ut på några tusingar i solen. Just do it. Bara gört; mina enda tankar under intervallerna idag. Bästa var dock att ”tåskydden” utförde sitt arbete helt oklanderligt och inte en enda känning från knubbisarna på fötterna idag. Tror ni jag ångrade mig när jag stod utanför ytterdörren igen :-) Nej, precis: inte ett dugg. Och borta var stressen och tröttheten. Tyvärr inte tvätt- och jobbhögen. Men de kändes däremot inte så ogörliga längre.

20130827-205613.jpg

Och så måste man ju äta också. Detta gratinerades i min ugn igår och utgjorde dels middag igårkväll, dels lunch idag. Superenkelt, nyttigt, mättande och riktigt gott – tycker även barnen. Ta passande mängd kycklingfileer, de grönsaker som du har hemma och som passar att tillagas i ugn och lägg ner i en form. På med lite örtkryddor, olivolja, svartpeppar och salt. Klicka/strö över över pesto, soltorkade tomater och fetaost efter behag. Till detta åt barnen och sambon fullkornspasta och jag bönor (igårkväll) och matvete (till lunchen idag).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>