Back in business

20130810-202932.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilket tryck. Vilket underbart, härligt tryck det är i verksamheten i och runt Träningsguiden just nu. Jag bara älskart. Massor av människor som vill bli starkare, snabbare, smidigare och komma i sitt livs form. Och det är mitt kall att hjälpa till. Kraften, engagemanget – och hjärtat är med och det ligger en sådan tillfredsställelse i att se människor bryta igenom barriärer och omvärdera sina begränsningar.

Mot beaktande av ovanstående (och att jag ju faktiskt har fyra barn, sambo och ett juristjobb också :-)) får min egen träning just nu stå tillbaka. Framförallt den kvalitativa träningen. De meditativa löprundorna och urladdningen i styrketräningen måste jag få till mellan varven men just nu är min egen träning till för att ge mig energi att orka vara en riktigt bra coach och personlig tränare.

Denna veckan planerar jag att få till tre egna löprundor varav ett långpass i helgen och två styrkepass: ett överkropp och ett ben&magpass.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>