Inför Göteborgsvarvet – höst

 

IMG_4882

Äntligen är det dags igen. Som vi har längtat Viktoria och jag. På söndag smygstartar vi med en jogg för att känna lite på gruppen, uppdatera oss på ”veteranerna” samt lära känna nytillkomna löpare. Lite större avstamp kommer att ske söndagen därpå (den 1 september kl. 10.00-12.00) med en workshop i Top Fitness Centers lokaler i Billdal. Vid detta tillfälle kommer vi att presentera höstens upplägg i mer detalj, tala om träningsupplägg, kost, vila och utrustning mm.

Löpträningarna kommer att ske med utgångspunkt från TFCs lokaler på söndagar med start kl. 10.00. Kursen avslutas den 27 oktober. Kursavgiften är 2 000 kr och i detta ingår, utöver själva löpträningen, ett PT-tillfälle (45 min) samt tillgång via mail/sms till Viktoria och mig för frågor om löpning och därtill relaterade frågor.

Sugen på att utveckla din löpning och ta din träning till en ny nivå ? Anmäl dig snarast – antalet platser är begränsat. Förkunskaper: klara av att springa 5 km.

 

2 Comments

  1. Patrik

    Yes!! Jag är laddad för att träffa ”gänget” igen och springa igång hösten:)
    Kram!

    • traningsguiden

      Jag med! Så kul det ska bli. Ser så mycket fram emot att se alla igen. Tyvärr är jag inte med på söndag utan först nästföljande (pga. resa till Mallis – igen) men snart ses vi igen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>