Överkroppen måste få sitt även om det är semester

20130807-192630.jpg

Från bikini till träningskläder. Måste erkännas att det tar emot att lämna den sköna solsängen och slappt poolhäng till förmån för träning i gymet. Samtidigt vet jag ju att allt det där blir ännu skönare efter avklarat pass. Så tillsammans med sambon tog jag mig i kragen och väl i gymet var det fullt ös och fokus som vanligt :-). Vi jobbade oss igenom överkroppen (med undantag för mage som får ett eget litet pass en annan dag) genom latsdrag, omvända flies med hantlar, hantellyft åt sidan, låg rodd i cable samt superset av 1) dips och axelrotation med vikt; och 2) bellyback och armhävningar.

20130807-192656.jpg

20130807-192717.jpg

Dips är ALLTID lika jobbiga. Hur kan det vara så? :-)

20130807-192738.jpg

 

20130807-192751.jpg

Axelrotation med vikt – helt klart en favoritövning. Tar fint på axlar, armar och övre ryggen. Lägg därtill att corepartiet får jobba hårt för att stabilisera det hela när vikten ”svingas” runt kroppen.

Imorse blev det en favorit i repris: spring, simtur och hotellfrukost with a view. Försöker verkligen att njuta maximalt av semesterns sista dagar – och vet ni: det går väldigt bra såhär långt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>