Träningsplanering v.31

Nästa vecka kommer till stor del att spenderas på Västgötaslätten. Närmare bestämt i mitt barndomshem som ligger beläget på ett berg: omgivet av gran, tall och ängar. Älskar att vara där. Systrar med familj ansluter också och det är få saker jag njuter så mycket av som när vi samlas med våra familjer på ”berget”. Träning blir det helt säkert: styrketräning såväl i naturen som på de Tidaholmska gymen och löpning på mjuka stigar som löper utanför dörren till barndomshemmet. Ungefär såhär:

Måndag: löpning (intervaller 6 x 1000 m)

Tisdag: morgonjogg

Onsdag: styrketräning och rörlighet

Torsdag: morgonjogg el. backintervaller

Fredag: vila

Lördag: 15 km (intervaller 4 x 2 km)

Söndag: vila

20130728-213503.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>