Långpass med långa intervaller

20130727-165054.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svettigt värre i spåret idag. Vaknade rätt omotiverad. Möra och träningsvärkiga ben som inte alls verkade sugna på spring. Åskan mullrade och regnet öste ner. Det morgonljus som vanligtvis glittrar in mellan springorna i rullgardinen var ersatt med en grå och mörk himmel där inte en enda liten solstråle lyckades nå igenom. Tände lite ljus, bloggade och kollade på bilder från de senaste dagarna. Åt en mysig frukost med sambon och så började suget äntligen att infinna sig. Så det blev ett långpass den här lördagen också :-)

20130727-165116.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20130727-165015.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och ett rätt bra sådant. Totalt 21 km varav 9 km på ett snitt om 4.53. Joggade – underhållen av sommarpratare Jenny Strömstedt – i distanstempo i 9 km. Påbörjade därefter en intervallserie om 3 x 3 km med 1 km lugn mellanjogg. Bra pass med stabila ben. Ont dock som vanligt i tårna och trampdynorna – börjar dock vänja mig vid detta otyg. Nu blir det mat, godis och glass. Det är ju ändå lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>