Underhåll av discomusklerna idag

20130724-204633.jpg

Laddade med en rejäl frukost innan det var dags att lyfta vikter under ledning av Marcus. Som vanligt var vikterna tyngre och intensiteten högre än när jag tränar själv – även om jag tycker mig hålla ett bra fokus även vid egenträning är skillnaden stor. Att få passning, coachning, påhejning och tillrättavisning i rätt lägen gör stor skillnad och något jag behöver för att kunna ta min träning till nästa nivå.

20130724-204730.jpg

Triceps fick arbeta hårt idag – bl.a. i den här övningen: overheadpress.

20130724-204741.jpg

Jag är ”svag” i biceps. En liten muskel som jag sällan tränar (förutom när jag kör chins) men idag fick den lite extra uppmärksamhet.20130724-204656.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jo, visst finns det rätt gott om styrka i de där armarna – och för det tackar mig själv för all träning, Marcus för all coachning och mamma och pappa för all ved jag burit :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>