Dag 7: sista dagen på ”Med löparskor till Mallorca”

Så var den kommen – sista dagen på ”Med löparskor till Mallorca”. Och kanske är det tur att veckan är slut, för även om benen känns oförskämt fräscha, är det ur ett rationellt perspektiv dags för välbehövlig återhämtning. För jag har sprungit 13,5 mil i veckan. Och det i ett riktigt kuperat landskap – många höjdmeter har det blivit. Benen behöver vila och kroppen behöver fyllas på med extra energi i syfte att kompensera för de uttag som den på ett mycket samarbetsvilligt vis stått till tjänst med. Inte en känning, inte en blåsa, inte några särskilda dippar att gnälla om. Något som varit påtagligt denna vecka är vilken skillnad det är att träna mycket och belasta kroppen hårt när alla omständigheter runt omkring är anpassade för ändamålet; fantastiskt god och näringsrik mat serverad på varje måltid, god service på hotellet, sköna sängar att sova i, inga tider (förutom träning och mattider) att passa, ingen vardagsstress eller jobbåtaganden som hela tiden gör sig gällande. Tur är också att veckan är slut för jag längtar galet mycket efter barnen. Skönt att få egentid några dagar men nu blöder mammahjärtat och det ska bli så obeskrivligt mysigt att krama och pussa på dem efter hemkomsten.20130425-225204.jpg

Tack alla medlöpare. Tack Susanne och Miranda för en underbar och oförglömlig vecka tillsammans. Det får vi göra om :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>