Dag 6: obligatoriska morgonjoggen, vuxenlek, tapas&vin

Gårdagen startade i vanlig ordning med en härlig morgonjogg. Sprang sista kilometrarna med Ida som verkligen har imponerat på mig den här veckan. Kämpat som en riktig hjälte i alla uppförsbackar och alltid med ett leende på läpparna. Därefter var det dags för Miranda att agera lekledare  – snacka om rätt person på rätt plats. Ingen kan få vuxenlek att verka så naturligt som Miranda. Till och med jag – som typiskt sett ratar den här typen av aktiviteter – var road av det hela:-) I finalen handlade det om att transportera ett okokt ägg på olika sätt (björngång, kräftgång osv.) fram till en mållinje. Självfallet kammade jag hem jumboplatsen. Mitt ägg sprack efter typ en meter – smidig, snabb och graciös lär jag aldrig bli. Något tröstpris delades tyvärr inte heller ut :-)

20130426-123941.jpg

Hela gänget laddar för finalloppet i Mallismästaren.

På eftermiddagen var det dags för utflykt igen men – för ovanlighetens skull – inte springandes, utan med buss. Destination: Palma. Lite sightseeing, lite shopping. Mycket regn, mycket kaffe. Överflöd av skratt, vin&tapas. En riktigt härlig avslutningskväll med gruppen som jag upplevt så många oförglömliga stunder med den här veckan. Kommer att sakna.2013-04-26 19.14.02

Bubbel med tilltugg innan middagen.

20130427-104145.jpg

Gruppen skålar för en underbar vecka. Och detta på en riktigt genuin spansk tapasrestaurang.2013-04-26 20.13.55

Inspiratören Susanne och glädjespridaren Mariette – även mor och dotter.2013-04-26 20.42.49

Makalösa Daniel (som just här tuggar tapas men det var det enda solofotot jag tog på honom denna kväll :-)). Det är helt omöjligt att inte storgilla den här killen!

20130427-104313.jpg

Bordsdam och bordsherre denna kväll: sambo och Miranda. (Ni som känner mig väl vet att jag INTE planerat det lockiga håret. En halvtimme med plattången till ingen nytta efter ihärdigt regnande i Palma.)20130427-104345.jpg

Mycket mat blev det. Till och med bläckfisken slank ner. Tänk vad lite extra mil i benen kan göra för aptiten.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>