Dag 5: morgonjogg, arbete i sin roligaste form x 2 och kvällslöpningJag vette tusan men min återhämtning under den här veckan har varit enorm. Jag känner knappt av gårdagens maraton och kunde springa på relativt obehindrat på såväl morgonjoggen som kvällslöpningen. Däremellan har jag haft en del jobbuppdrag. Fantastiskt roliga sådana. Först höll jag en klass med fokus på funktionell styrka och dynamisk stretch. Vi värmde upp utomhus med klassisk löpskolning och fortsatte sedan träningen inomhus på hotellets gym. Fokus låg på att utmana rörligheten, att förbättra hållningen samt att aktivera coremuskulaturen och ”hitta rätt” i rörelserna.2013-04-25 10.03.33

Omsvidad till instruktör och PTMarie PT

Deltagarna får jobba med att aktivera sitt coreområde.Marie PT-planka

Sidoplankan var en av alla övningar som deltagarna jobbade med idag. (Bilder lånade av www.mirandakvist.se.)

Här hjälper jag Andreas med en knäböj.

Därefter var det dags för jobbuppdrag nummer två: en fotografering för tidningen iFORM. Jag har inte fått se resultatet av ”jobbet” ännu men lovar att lägga upp bilderna så snart jag får möjlighet till det. Och sedan kan ni ju se det i tidningen också :-)2013-04-25 18.47.07

Sambon anslöt idag och utgjorde kvällens middagssällskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>