Dag 2: bergsbestigning, Crossnature och föreläsning

Efter en lång stund vid frukostbordet var det dags att börja beta av höjdmetrar. Berg var temat för dagen och berg blev det. Alltså nu menar jag inte stigning, backe eller uppförslut. Utan riktiga B.E.R.G. Vi inledde med en ca fyra km lång runda till foten av det berg vi skulle tugga oss uppför. Sedan var det bara att börja jobba – steg för steg, bit för bit; en fot framför den andra. Små trippande steg med fokus på armpendling samt att öppna upp bröstet. Hög puls -javisst. Jobbigt -javisst. Mjölksyra – javisst. Kul – Javisst. Och upp kom vi alla till slut. Jag gjorde till och med ett par extra varv en bit ner i backen för att peppa medlöpare och för att samla lite extra höjdmetrar när jag ändå var igång så att säga.2013-04-22 09.46.25

Ombytt och redo i sprillans nya skor.2013-04-22 10.01.18

Reseledarna informerar om dagens pass.2013-04-22 10.40.09
2013-04-22 11.03.43

 

Uppe på toppen. Det syns att jag har jobbat hårt.

Efter bergspasset var det så galet skönt att duscha – allt blir bättre efter löpning :-) Lunchen smakade också alldeles gudomligt gott. På schemat därefter: Crossnaturepass – ett träningskoncept som bygger på uteträning med den egna kroppen som redskap samt det naturen har att erbjuda. Jättekul pass och riktigt bra träning. Jag fokuserade på styrka för överkroppen och gav benen lite respit.2013-04-22 14.45.41

Ombytt för Crossnaturepass.

20130422-204442

 

 

 

 

Kvällen inleddes sedan med Mirandas inspirationsföreläsning: ”Upplevelser växer på träd”- Och hon lyckades som vanligt fånga publiken med sin berättelse, utstrålning och charm. Tror att alla lämnade salen med ett leende på läpparna och ingjutna med mod att förverkliga drömmar och tankar på nya och framförallt – mer äventyr i livet. (Bild lånad från www.mirandakvist.se). Kvällen avslutades sedan med en riktigt god och väl tilltagen middag med efterföljande kaffe och kompishäng. Nu ska jag sova – imorgon blir det favoritkombon morgonjogg/hotellfrukost efterföljt av löpteknik och korta intervaller.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>