En dag på jobbet


2013-03-29 09.34.00
Omstrukturering i schemat. Blev långpass idag istället. Ingen träningsvecka känns komplett utan dem, så jag bet i det sura äpplet så att säga när klockan ringde kl 06.00 och benen var totalstumma efter gårdagens mjölksyrafest i Skatås. Men a girl gotta do what a girl gotta do. Så jag kravlade mig upp och tryckte ner lite energi, på med skorna, ut på gatan och knappade igång Mr. Garmin. Tänkte inte. Bara gjorde. Och så iväg. Idag var det inledningsvis rätt segt. Men efter någon timma kom jag äntligen in i det där sköna, meditativa tillståndet. En fot framför den andra. Fram tills 20 km. Sedan blev stegen kortare och kortare och jag kände hur jag ”sjönk ihop i höften”; tröttheten kom obönhörligen över mig. Fantiserade om en varm dusch, fika, kolsyrad dryck, starkt kaffe. Tänkt och gjort. Nästa stopp: lokala bageriet för införskaffande av fika och sedan hem och in i duschen. Stor lycka när sambon bryggt kaffe i mängd och parti.2013-03-29 09.34.53

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>