Underbar morgon

Tidig uppstigning för undanröjande av administrativt arbete (och hårtvätt – ett nödvändigt ont som jag inte har tid med :-)!) möjliggjorde morgonpromenad i fantastiskt morgonljus och krispig luft. Promenaden efterföljdes av en stund Hathayoga (eller Energiyoga som det också kallas). I denna yoga arbetas kroppen långsamt in i olika positioner. De samordnas med andningstekniker och koncentration för att ge en bättre kroppskontroll (en yogaform som passar bra för nybörjare). Den krispiga luften, ljuset och yogan gjorde mig närvarande, lugn och fokuserad. Uppfylld av detta välbefinnande har jag under dagen bl.a. hunnit med att coacha fem PT-kunder, luncha med fin vän och kört egen träning i form av ett överkroppspass som jag berättar mer om i ett separat inlägg. Det är alltså inte en tomte på bilden nedan. Utan jag som är halvvägs in i ombyte från morgonpromenad till yogastund.

2013-02-27 09.19.21

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>