Bloggpremiär

Varmt välkomna till min tränings- och hälsoblogg. Här kommer jag att delge er mina tankar kring dels min egen träning, dels hälsa och välbefinnande i vid mening; träning&pepp, kost&recept, vila&återhämtning, mental styrketräning och annat som känns relevant att vidarebefordra och diskutera med er. Och min förhoppning är såklart att ni lämnar avtryck i kommentarsfältet i form av frågor, synpunkter och åsikter. Jag har för avsikt att dagligen uppdatera bloggen. Det här kommer att bli kul! :-)  bild_023_2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>